16. jaanuar 2017

Kinnisvarakonverentsi modereerib Toompark

Autor: Andras Kralla

Äripäeva kinnisvarakonverentsi modereerib Eesti tuntuim kinnisvaraanalüütik ja -koolitaja Tõnu Toompark.

Kinnisvaravaldkonna praktilised teadmised-kogemused kogus Toompark töötades majandusministeeriumi elamuosakonnas peaspetsialistina, tutvustab ta ennast Adaur Grupi veebilehel. Hiljem töötas Toompark RIME Kinnisvaras ja ERI Kinnisvaras analüütikuna ning ASis YIT Ehitus kinnisvaraosakonna müügijuhina.

Tänavuse kinnisvarakonverentsi teemad ja esinejad on valitud kinnisvaraarenduse ning kinnisvarasse investeerimise kuumemaid arengusuundi arvestades. Vaata 21, veebruaril Tallinnas Kultuurikatlas toimuva Äripäeva kinnisvarakonverentsi kava ja registreeri end siit.

Praegu tegutseb Tõnu Toompark 2002. aastal asutatud ettevõttes Adaur Grupp OÜ kinnisvarakonsultandina ja annab nõu peamiselt elamispindade arenduse valdkonnas, koostades sealjuures äriplaane, finantsplaane, juhendeid, ülevaateid ja analüüse.

Tõnu Toompark on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ning kirjutanud mitmeid kinnisvarateemalisi raamatuid.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806