16. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarakonverentsi modereerib Toompark

Foto: Andras Kralla
Äripäeva kinnisvarakonverentsi modereerib Eesti tuntuim kinnisvaraanalüütik ja -koolitaja Tõnu Toompark.

Kinnisvaravaldkonna praktilised teadmised-kogemused kogus Toompark töötades majandusministeeriumi elamuosakonnas peaspetsialistina, tutvustab ta ennast Adaur Grupi veebilehel. Hiljem töötas Toompark RIME Kinnisvaras ja ERI Kinnisvaras analüütikuna ning ASis YIT Ehitus kinnisvaraosakonna müügijuhina.

Tänavuse kinnisvarakonverentsi teemad ja esinejad on valitud kinnisvaraarenduse ning kinnisvarasse investeerimise kuumemaid arengusuundi arvestades. Vaata 21, veebruaril Tallinnas Kultuurikatlas toimuva Äripäeva kinnisvarakonverentsi kava ja registreeri end siit.

Praegu tegutseb Tõnu Toompark 2002. aastal asutatud ettevõttes Adaur Grupp OÜ kinnisvarakonsultandina ja annab nõu peamiselt elamispindade arenduse valdkonnas, koostades sealjuures äriplaane, finantsplaane, juhendeid, ülevaateid ja analüüse.

Tõnu Toompark on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ning kirjutanud mitmeid kinnisvarateemalisi raamatuid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474