16. jaanuar 2017

Vaata, mis omavalitsused ühinevad aastal 2017!

Eesti kaart Maa-ameti kodulehel
Autor: Maa-amet

Tänavu ühineb 160 kohalikku omavalitsust. Poolte puhul on rahandusministeeriumi andmetel ühinemise juba heaks kiitnud ka vabariigi valitsus.

Kohalikud omavalitsused, mille ühinemine on kinnitatud valituses (79 tk)

1. Saue vald, Saue linn, Kernu vald, Nissi vald (Saue vald)

2. Helme vald, Hummuli vald, Põdrala vald, Tõrva linn (Tõrva vald)3. Aegviidu vald, Anija vald (Anija vald)4. Vaivara vald, Narva-Jõesuu linn (Narva-Jõesuu linn)5. Türi vald, Väätsa vald, Käru vald (Türi vald)6. Elva linn, Konguta vald, Rannu vald, Rõngu vald, Palupera vald, Puhja vald (Elva vald)7. Kuressaare linn, Lääne-Saare vald, Orissaare vald, Pihtla vald, Valjala vald, Salme vald, Kihelkonna vald, Laimjala vald, Mustjala vald, Torgu vald, Leisi vald (Saaremaa vald)8. Sõmeru vald, Rakvere vald (Rakvere vald)9. Tamsalu vald, Tapa vald (Tapa vald)10. Valga linn, Karula vald, Taheva vald, Tõlliste vald, Õru vald (Valga vald)11. Viljandi vald, Kolga-Jaani vald, Tarvastu vald (Viljandi vald)12. Rägavere vald, Vinni vald, Laekvere vald (Vinni vald)13. Ridala vald, Haapsalu linn (Haapsalu linn)14. Põltsamaa linn ja Põltsamaa vald, Pajusi vald, Puurmani vald (Põltsamaa vald)15. Piirissaare vald, Tartu vald, Laeva vald (Tartu vald)16. Paide linn, Paide vald, Roosna-Alliku vald (Paide linn)17. Märjamaa vald, Vigala vald (Märjamaa vald)18. Lihula vald, Hanila vald, Varbla vald, Koonga vald (Lääneranna vald)19. Vändra alev, Vändra vald, Tootsi vald, Halinga vald (Põhja-Pärnumaa vald)20. Pärnu linn, Audru vald, Paikuse vald (Pärnu linn)21. Sauga vald, Tori vald, Sindi linn, Are vald (Tori vald)22. Mäksa vald, Võnnu vald, Haaslava vald (Kastre vald)

Kohalikud omavalitsused, mille ühinemislepingud on kinnitatud volikogudes (81 tk)

1. Käina vald, Hiiu vald2. Toila vald, Kohtla vald, Kohtla-Nõmme vald3. Kiviõli linn, Sonda vald4. Iisaku vald, Alajõe vald, Mäetaguse vald, Tudulinna vald5. Saare vald, Avinurme vald, Lohusuu vald, Kasepää vald, Mustvee linn6. Jõgeva vald, Jõgeva linn, Palamuse vald, Torma vald7. Järva-Jaani vald, Albu vald, Ambla vald, Imavere vald, Kareda vald, Koigi vald8. Lääne-Nigula vald, Noarootsi vald, Nõva vald, Martna vald, Kullamaa vald9. Haljala vald, Vihula vald10. Kunda linn, Viru-Nigula vald, Aseri vald11. Häädemeeste vald, Tahkuranna vald12. Surju vald, Saarde vald13. Kehtna vald, Järvakandi vald14. Rapla vald, Kaiu vald, Raikküla vald15. Kõlleste vald, Kanepi vald, Valgjärve vald16. Põlva vald, Ahja vald, Laheda vald, Mooste vald, Vastse-Kuuste vald17. Räpina vald, Veriora vald, Meeksi vald18. Vastseliina vald, Orava vald19. Alatskivi vald, Vara vald, Peipsiääre vald20. Sangaste vald, Otepää vald, Palupera valla Lutike, Makita, Miti, Neeruti, Nõuni, Päidla ja Räbi külad21. Karksi vald, Abja vald, Halliste vald, Mõisaküla linn22. Suure-Jaani vald, Võhma linn, Kõo vald, Kõpu vald23. Lasva vald, Sõmerpalu vald, Võru vald24. Antsla vald, Urvaste vald25. Mõniste vald, Misso vald, Varstu vald, Haanja vald, Rõuge vald

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806