17. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja: mull lõhkeb kahe aasta pärast

Aktiivne ehitustegevus Tallinnas
Autor: Andras Kralla
Tartu Ehituse juhatuse liige Aado Kivi toetab Ehitustrusti otsust siirduda Tallinna turule, kuid ennustab, et kinnisvaramulli lõhkemiseni on jäänud paar aastat, kirjutab Äripäev.

Ehitustrustile on riskid nüüd mõnevõrra suuremad, aga Nordeconist tekkinud Ehitustrust, Embach ja Mapri on Kivi sõnul kogemustega ehitajad ja ilmselt suudavad “pealinna rammusamast pirukast hammustada küllalt olulise suutäie”. „Linnameeste jaoks konkurents teravneb,” lausus Kivi.

Üldisest turuseisust rääkides ütles Kivi, et konkurents on pingeline. “Jätkuvalt solgivad üksikud tegijad turgu ja kahjuks on riik oma riigihangete seadusega tupikus. Ja seda juba aastaid. Kinnisvaramulli lõhkemiseni on ilmselt paar aastat aega,” ütles Kivi.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474