17. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja: mull lõhkeb kahe aasta pärast

Aktiivne ehitustegevus Tallinnas
Foto: Andras Kralla
Tartu Ehituse juhatuse liige Aado Kivi toetab Ehitustrusti otsust siirduda Tallinna turule, kuid ennustab, et kinnisvaramulli lõhkemiseni on jäänud paar aastat, kirjutab Äripäev.

Ehitustrustile on riskid nüüd mõnevõrra suuremad, aga Nordeconist tekkinud Ehitustrust, Embach ja Mapri on Kivi sõnul kogemustega ehitajad ja ilmselt suudavad “pealinna rammusamast pirukast hammustada küllalt olulise suutäie”. „Linnameeste jaoks konkurents teravneb,” lausus Kivi.

Üldisest turuseisust rääkides ütles Kivi, et konkurents on pingeline. “Jätkuvalt solgivad üksikud tegijad turgu ja kahjuks on riik oma riigihangete seadusega tupikus. Ja seda juba aastaid. Kinnisvaramulli lõhkemiseni on ilmselt paar aastat aega,” ütles Kivi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474