10. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaano Vink lahkub Nordeconist

Jaano Vink
Foto: Andras Kralla
Alates 2002. aastast ehitusfirmat Nordecon juhtinud ja selle aja jooksul arvukaid uusarendusi ehitanud Jaano Vink paneb juuli lõpus ameti maha.

Nordecon teatas börsile, et juhatuse esimees teavitas nõukogu kavatsusest lahkuda töölt omal soovil peale teenistuslepingu lõppemist 31. juulil 2017. Nordeconi nõukogule jäi uue inimese leidmiseks aega kuus kuud. Uus juht alustab tööd 1. augustil.

„Olen alati arvanud, et juhi vahetus peab toimuma ajal, mil ettevõte toimib hästi ja täna võib öelda, et see hetk on käes,“ kommenteeris Vink. Nodeconi juhi ametis oldud viitteist aastat hindas ta haaravaks ja väljakutseid pakkuvaks, mainides, et ühel hetkel tuleb olla aus nii enda kui oma meeskonna vastu ning anda teatepulk üle, et areng jätkuks.

“Ma isiklikult oleksin soovinud, et Jaano jätkaks veel ühe kolmeaastase perioodi, kuid teisalt on 15 aastat tõepoolest pikk aeg ning ettevõte täna heas korras,” kommeneeris Nordecon AS nõukogu esimees Toomas Luman börsiteate vahendusel. Uue juhi otsimise aega pidas Luman piisavaks ja avaldas lootust, et sobiv inimene leitakse ettevõtte seest. “Igal juhul vaatab nõukogu ringi lahtiste silmadega, et leida parim võimalik kandidaat,” lisas Luman samas.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Ukrainas, Soomes ja Rootsis. Kontserni 2016. aasta konsolideeritud auditeerimata müügitulu oli 183 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab praegu tööd ligi 700 inimesele. Emaettevõtte aktsiad on noteeritud NASDAQ Tallinna Börsi põhinimekirjas 2006 aastast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474