15. veebruar 2017

Rüütel: mida mitmekesisem pilt, seda parem

Tõnis Rüütel
Autor: Meeli Küttim

Praegune poliitiline ja majanduslik olukord on selline, et kinnisvaraturul võib kahe kuuga üsna palju juhtuda ning muutuda, ütles Eesti Kinnisvarafirmade Liidu (EKFL) tegevjuht Tõnis Rüütel Kinnisvarauudised.ee-le, põhjendades Äripäeva kinnisvarakonverentsile tulekut.

Kinnisvarasektor ise on vaid üks osa majandusest ning kuidas see sektor toimib, on üldiselt juba ammust aega kõigile selle valdkonna inimestele teada, kuid mida mitmekesisem on ülevaade just praegu aset leidvast, seda parem, ütles Rüütel.

"Me ei võitle kuulajate pärast. Oleme rõõmsad, kui kinnisvarasektoris toimuvat avatakse võimalikult mitme külje pealt," rääkis Rüütel. Ta lisas, et EKFLi ja Äripäeva kinnisvarakonverentsid ei korda üksteist isegi siis, kui osad esinejad on samad.

Praegune poliitiline ja majanduslik olukord on aga niivõrd pinev, selgitas Rüütel, et isegi paari kuuga võib kinnisvaraturul palju muutuda. EKFLi kevadine kinnisvarakonverents toimub alles 12. aprillil. Ühe keskse teemana on seal tänavu vaatluse all Tallinna reisisadama piirkonna arendus, kus on käsil nii Reidi tee kui ka mitmete kortermajade ning ärihoonete ehitus. Kõne alla on aga võetud ka viimasel ajal laiemalt kirgi kütnud väikeinvestorite küsimus.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806