15. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rüütel: mida mitmekesisem pilt, seda parem

Tõnis Rüütel
Foto: Meeli Küttim
Praegune poliitiline ja majanduslik olukord on selline, et kinnisvaraturul võib kahe kuuga üsna palju juhtuda ning muutuda, ütles Eesti Kinnisvarafirmade Liidu (EKFL) tegevjuht Tõnis Rüütel Kinnisvarauudised.ee-le, põhjendades Äripäeva kinnisvarakonverentsile tulekut.

Kinnisvarasektor ise on vaid üks osa majandusest ning kuidas see sektor toimib, on üldiselt juba ammust aega kõigile selle valdkonna inimestele teada, kuid mida mitmekesisem on ülevaade just praegu aset leidvast, seda parem, ütles Rüütel.

"Me ei võitle kuulajate pärast. Oleme rõõmsad, kui kinnisvarasektoris toimuvat avatakse võimalikult mitme külje pealt," rääkis Rüütel. Ta lisas, et EKFLi ja Äripäeva kinnisvarakonverentsid ei korda üksteist isegi siis, kui osad esinejad on samad.

Praegune poliitiline ja majanduslik olukord on aga niivõrd pinev, selgitas Rüütel, et isegi paari kuuga võib kinnisvaraturul palju muutuda. EKFLi kevadine kinnisvarakonverents toimub alles 12. aprillil. Ühe keskse teemana on seal tänavu vaatluse all Tallinna reisisadama piirkonna arendus, kus on käsil nii Reidi tee kui ka mitmete kortermajade ning ärihoonete ehitus. Kõne alla on aga võetud ka viimasel ajal laiemalt kirgi kütnud väikeinvestorite küsimus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474