Muutused ehtusettevõtete vastutus­kindlustuses

Argo Argel
Argo Argel

Ehitushanke võitnud ehitajalt nõutakse sageli ehitustöödega seotud vastutuskindlustuslepingu sõlmimist vanade mallide järgi, mis tuleks üle vaadata.

Tihti on probleemiks see, et vastuskindlustuse kaitse nõuded hankes on sõnastatud eirates tegelikke vastutuskindlustuse põhimõtteid, kirjutas PZU vastutuskindlustuse tootejuht Argo Argel portaalis ehitusuudised.ee.

See paneb nii hankes osalejad kui kindlustusandjad olukorda, kus hanke korraldaja soove ei ole iga kord võimalik järgida. Uuenenud ehitusseadustiku valguses on ehitaja vastutusega seonduv muutunud aga tunduvalt selgemaks ja arusaadavamaks.

Loe Argo Argeli nõuandeid siit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised