Autor: Merit Pärnpuu • 14. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida paksema rahakotiga klient, seda energiat säästvam hoone

2021. aasta novembris valminud Nõmme residents
Foto: Endover
Energiasäästlik renoveerimine seab arendajale mitmeid piiranguid, neist suurimaks peab Endover Kinnisvara arendusosakonna juht Uku Tint äriplaanilisi kitsendusi.

Endover Kinnisvara edu võti peitub Tindi sõnul motiveeritud ja innovatsioonilistele lahendustele orienteeritud töötajates, vahendas ajakirjanik Merit Pärnpuu Kinnisvarauudised.ee korraldatud konverentsilt "Säästlik Hoone". Samas tuleb kõik otsused läbi äriplaaniliste kitsenduste prisma läbi kaaluda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474