18. aprill 2017

Hübriid vaatab üle viie aasta ette

Kaido Jõeleht
Autor: Raul Mee

Sul peab töö olema ette planeeritud vähemalt viieks aastaks, oma töötajatele tuleb näidata kindlat tulevikku, räägib nii äri- kui elamukinnisvaraga tegelemise pärast kinnisvarahübriidiks nimetatud Kaamos Kinnisvara asutaja Kaido Jõeleht tänase Äripäeva kaaneloos.

Valmis tuleb olla ka selleks, et perspektiiviga ostetud arenduskinnistud seisavad ettevõtte portfellis aastaid, kas siis teedeehitust, detailplaneeringut või turuolukorra muutumist oodates. Nii ootab näiteks Kaamos Kinnisvara omandis olev Avala kvartal 180 000 ruutmeetri büroo-, kaubandus- ja teeninduspinna ehituse algust juba alates 2003. aastast.

Loe Äripäeva ajakirjaniku Väinu Rozentali kirjutatud täispikka lugu Kaamos Kinnisvarast SIIT.

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806