Hübriid vaatab üle viie aasta ette

Kaido Jõeleht
Kaido Jõeleht

Sul peab töö olema ette planeeritud vähemalt viieks aastaks, oma töötajatele tuleb näidata kindlat tulevikku, räägib nii äri- kui elamukinnisvaraga tegelemise pärast kinnisvarahübriidiks nimetatud Kaamos Kinnisvara asutaja Kaido Jõeleht tänase Äripäeva kaaneloos.

Valmis tuleb olla ka selleks, et perspektiiviga ostetud arenduskinnistud seisavad ettevõtte portfellis aastaid, kas siis teedeehitust, detailplaneeringut või turuolukorra muutumist oodates. Nii ootab näiteks Kaamos Kinnisvara omandis olev Avala kvartal 180 000 ruutmeetri büroo-, kaubandus- ja teeninduspinna ehituse algust juba alates 2003. aastast.

Loe Äripäeva ajakirjaniku Väinu Rozentali kirjutatud täispikka lugu Kaamos Kinnisvarast SIIT.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised