Technopolis Ülemiste teenis 7,1 mln € puhaskasumit

Gert Jostov
Technopolis Ülemiste AS juhatuse esimees Gert Josto

Ülemiste City ärilinnakut arendava AS Technopolis Ülemiste puhaskasum kasvas möödunud aastal 9,2% ulatudes 7,1 miljoni euroni ja käive 17% 12,9 miljoni euroni, teatas ettevõte.

Kulumieelne tegevuskasum EBITDA ulatus 8,6 miljoni euroni ja kasvas aasta varasemaga võrreldes 22%. Technopolis Ülemiste omakapital moodustas 2016. aasta lõpus 56,4 miljonit eurot.

„Möödunud aasta majandustulemused olid ootuspärased. Aastat iseloomustab meie poolt pakutavate üüripindade kõrge täituvus ja oodatust suurem teenuste müük,“ kommenteeris Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

2016. aasta möödus Jostovi sõnul uute laienemisplaanide ettevalmistamise tähe all. Sügisel sõlmiti peatöövõtu leping Nordeconiga Alexandre Liwentaali nimelise uue 13-korruselise büroohoone ja selle kõrval asuva parkimismaja ehituseks.

Nii 9 000 m² netopinnaga büroohoone kui 450 kohaline parkimismaja valmivad 2018. aasta teises kvartalis. Lisaks renoveerib ärilinnaku arendaja Sepapaja 2 asuvat hoonet, kuhu juunis tuleb Selveri toidukauplus. Uue büroohoone ja parkimismaja ehitusse ning kauplusehoone renoveerimisse investeeritakse aastatel 2016–2018 kokku 19,7 miljonit eurot.

Technopolis Ülemiste omab praegu ca 74 000 m² üüripinda, millega ettevõte on suurim büroopindade omanik Tallinnas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised