24. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fausto lubab Tartus ärimaja ehitada

Turu plaza
Foto: Fausto
Laia haardega kinnisvaraarendaja Fausto Capital lubab Turu plaza valmis ehitada tulevaks aastaks.

Otse Turu tänava ääres, kuid ametliku aadressiga Vaba 54 / Kuu 51 on büroohoone ehitusluba olemas juba alates 2015. aasta sügisest, kuid teiste projektide tõttu ei jõudnud varem ehitama hakata, märkis Fausto kinnisvarauudised.ee-le.

"Hoone esimesele korrusele plaanitud toitlustus- ja kaubandus- ning teeninduspinnad, teisele-kolmandale bürood. Kindlasti tuleb ka suur parkla," rääkis Fausto Grupi juhatuse liige Sven Mihailov. Ehitustegevus algab veel sel aastal. Praegu peab Fausto tulevaste üürnikega läbirääkimisi.

Fausto portfelli kuulub kokku ligikaudu 58 000 m2 kaubandus- ja äripinda ning varade maht kokku üle 85 miljoni euro.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474