Fausto lubab Tartus ärimaja ehitada

Turu plaza
Turu plaza

Laia haardega kinnisvaraarendaja Fausto Capital lubab Turu plaza valmis ehitada tulevaks aastaks.

Otse Turu tänava ääres, kuid ametliku aadressiga Vaba 54 / Kuu 51 on büroohoone ehitusluba olemas juba alates 2015. aasta sügisest, kuid teiste projektide tõttu ei jõudnud varem ehitama hakata, märkis Fausto kinnisvarauudised.ee-le.

"Hoone esimesele korrusele plaanitud toitlustus- ja kaubandus- ning teeninduspinnad, teisele-kolmandale bürood. Kindlasti tuleb ka suur parkla," rääkis Fausto Grupi juhatuse liige Sven Mihailov. Ehitustegevus algab veel sel aastal. Praegu peab Fausto tulevaste üürnikega läbirääkimisi.

Fausto portfelli kuulub kokku ligikaudu 58 000 m2 kaubandus- ja äripinda ning varade maht kokku üle 85 miljoni euro.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised