5. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sucksdorff võttis teatepulga üle

Mika Sucsdorff
Foto: Aripäev
Eesti Kinnisvarafirmade Liit (EKFL) valis 4. mail uue juhatuse esimehe, kelleks sai Kinnisvarabüroo Uus Maa juhatuse liige Mika Erik Sucksdorff.

Aseesimeheks valiti Pindi Kinnisvara OÜ juhatuse liige Kalev Roosiväli, teatas liit.

EKFLi üldkoosolekul valiti järgnevaks kaheks aastaks lisaks Mika Sucksdorffile ja Kalev Roosiväljale juhatuse koosseisu ka LAAM Kinnisvara OÜ juhatuse liige Mart Saa, OÜ Uus Maa Property Advisors juhatuse liige Ardi Roosimaa, Arco Real Estate AS juriidilise osakonna juht Evelin Kanter, AS Technopolis Ülemiste juhatuse liige Gert Jostov, Adaur Grupp OÜ juhatuse liige Tõnu Toompark ja OÜ Domus Kinnisvara juhatuse liige Ingvar Allekand.

Sucksdorff sõnas, et kinnisvarafirmade liidu eesmärgiks on lisandväärtuse loomine liikmesfirmadele läbi turuinfo kogumise ja levitamise ning kvaliteetsete konverentside korraldamise. Oluline on järgida, mis mujal maailmas toimub ja suhelda välisriikide kinnisvaraettevõtjate ning organisatsioonidega.

Liidu tegevdirektorina jätkab Tõnis Rüütel.

EKFL loodi 1994 ja see ühendab kinnisvara vahenduse, arenduse ning konsultatsiooniga tegelevaid ettevõtteid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474