5. mai 2017

Sucksdorff võttis teatepulga üle

Mika Sucsdorff
Autor: Aripäev

Eesti Kinnisvarafirmade Liit (EKFL) valis 4. mail uue juhatuse esimehe, kelleks sai Kinnisvarabüroo Uus Maa juhatuse liige Mika Erik Sucksdorff.

Aseesimeheks valiti Pindi Kinnisvara OÜ juhatuse liige Kalev Roosiväli, teatas liit.

EKFLi üldkoosolekul valiti järgnevaks kaheks aastaks lisaks Mika Sucksdorffile ja Kalev Roosiväljale juhatuse koosseisu ka LAAM Kinnisvara OÜ juhatuse liige Mart Saa, OÜ Uus Maa Property Advisors juhatuse liige Ardi Roosimaa, Arco Real Estate AS juriidilise osakonna juht Evelin Kanter, AS Technopolis Ülemiste juhatuse liige Gert Jostov, Adaur Grupp OÜ juhatuse liige Tõnu Toompark ja OÜ Domus Kinnisvara juhatuse liige Ingvar Allekand.

Sucksdorff sõnas, et kinnisvarafirmade liidu eesmärgiks on lisandväärtuse loomine liikmesfirmadele läbi turuinfo kogumise ja levitamise ning kvaliteetsete konverentside korraldamise. Oluline on järgida, mis mujal maailmas toimub ja suhelda välisriikide kinnisvaraettevõtjate ning organisatsioonidega.

Liidu tegevdirektorina jätkab Tõnis Rüütel.

EKFL loodi 1994 ja see ühendab kinnisvara vahenduse, arenduse ning konsultatsiooniga tegelevaid ettevõtteid.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806