Autor: Eva Kiisler • 5. mai 2017

Tartu kõrgeima hoone arendaja konkurente ei näe

Tartu tulevane kõige kõrgem hoone.
Autor: Cesana OÜ

Meie äripargile, mis ehitatakse välja ühtse arhitektuurse kontseptsiooni alusel ja on suunatud sarnast keskkonda hindavale sihtgrupile, hetkel Tartu äripindade turul otseseid konkurente ei paista, rääkis Tartusse Rohelise Pargi nimelist äriparki rajava Cesana Grupi esindaja Tauri Sokk.

23. mail toimub Kinnisvaraarenduse konverents. Pane ennast kirja SIIT!

Enam kui 66 000 ruutmeetri suuruse äripargi tõmbenumbriks on kavandatud 16-korruseline hoone, mille asukoht Tartu linna ühe kõrgema koha peal teeb sellest absoluutkõrguselt Tartu kõige kõrgema. Hoone keskossa on kavandatud läbi mitme korruse ulatuv elusa taimestikuga talveaed.

„Võimaliku kõrghoone rajamine äriparki sai paika pandud juba 2007.aastal koostatud detailplaneeringuga kui tegelikkuses ei olnud veel meil kui arendajatel täpselt selge, milline lõplik kontseptsioon kogu alale tekib,“ tunnistas Sokk.

„Sellise kõrghoone rajamine on arendajale korralik väljakutse, kuid arvestades võimalikku lõpptulemust ja väga suurt huvi vastava projekti vastu, siis oleme optimistlikult valmis projektiga edasi liikuma.“

Hoone valmimisaega arendaja veel välja kuulutanud ei ole.

Äripindade arendustegevust hindas Sokk Tartus hetkel aktiivseks. „Samas oleme veendunud, et kui meie poolt arendatavasse parki luua keskkond, kus on klientidel hea olla, siis ei näe põhjust, miks peaks muretsema klientide nappuse üle,“  ütles ta.

„Luues alale ühtse arhitektuurse terviklahenduse, annab selline keskkond tuge kõikidele pargis tegutsevatele klientidele oma äri edendada ja arendada. Arvestades Tartu suurust, kus kesklinna saab loetud minutitega ning teades, et meie pargil on korralikud jalgrattaühendusteed ning toimiv ühistransport, siis ei peaks me liialt muretsema ka asjaolu üle, et park asub kesklinnast eemal.“

Tauri Sokk kõneleb Tartu kõrgeima hoone ja Rohelise Pargi äripargi arendusest 23. mail toimuval Kinnisvaraarenduse konverentsil. Pane ennast kirja SIIN.

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806