21. mai 2017

Sedrik: saame olla veelgi teadlikumad

Viljar Sedrik
Autor: Genoke Trading

Võrreldes lõunanaabrite tuleohutuse olukorraga võib Eestis toimuvat pidada rahuldavaks, kuid teadlikkust on vaja veelgi tõsta, leiab Genoke Trading OÜ tegevjuht Viljar Sedrik.

Tuleohutuskonverentsil 2017 passiivsete tulekaitsematerjalide ja Eesti seadusandluse eripärasid selgitav Sedrik rääkis konverentsieelses lühiintervjuus kinnisvarauudised.ee-le, kuidas ta hindab praegust olukorda hoonete tuleohutusega ja millega tuleks senisest oluliselt rohkem tegelda.

Genoke Trading tegutseb nii Lätis kui ka Leedus ning kui võrrelda meie olukorda lõunanaabritega, võime pidada olukorda Eestis rahuldavaks. Julgen isegi väita, et meil on tuletõkkevaldkond mõneti isegi oluliselt rohkem reguleeritud, kui naabritel. Kindlasti on aga vaja tõsta nii paigaldajate kui ka tellijate teadlikust, kuidas valida ja kasutada õigeid tulekaitsematerjale.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474