21. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sedrik: saame olla veelgi teadlikumad

Viljar Sedrik
Autor: Genoke Trading
Võrreldes lõunanaabrite tuleohutuse olukorraga võib Eestis toimuvat pidada rahuldavaks, kuid teadlikkust on vaja veelgi tõsta, leiab Genoke Trading OÜ tegevjuht Viljar Sedrik.

Tuleohutuskonverentsil 2017 passiivsete tulekaitsematerjalide ja Eesti seadusandluse eripärasid selgitav Sedrik rääkis konverentsieelses lühiintervjuus kinnisvarauudised.ee-le, kuidas ta hindab praegust olukorda hoonete tuleohutusega ja millega tuleks senisest oluliselt rohkem tegelda.

Genoke Trading tegutseb nii Lätis kui ka Leedus ning kui võrrelda meie olukorda lõunanaabritega, võime pidada olukorda Eestis rahuldavaks. Julgen isegi väita, et meil on tuletõkkevaldkond mõneti isegi oluliselt rohkem reguleeritud, kui naabritel. Kindlasti on aga vaja tõsta nii paigaldajate kui ka tellijate teadlikust, kuidas valida ja kasutada õigeid tulekaitsematerjale.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474