30. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lidl pani märgi maha veel kahte kohta

Vaade Laagna teelt kruntidele, kus tulevikus asub Lidli kauplus. Kortermajad jäävad otse Lidli kõrvale.
Foto: Google
Kinnistusregistrist nähtub, et Saksa odavketi Lidli asju ajav MMS Property Solutions OÜ omab lisaks varem ajakirjandusest läbi käinud aadressidele õigusi ka Tähesaju tänaval ja Rannamõisa teel.

Kui konkreetsetest kinnistutest rääkida, on need aadressidega Tähesaju 2 ja 4, Rannamõisa tee 12 ja 12a ning Rannamõisa tee 14, 14a ja 14b.

Kaubandus.ee (loe SIIT) vahendas mai keskpaigas, et MMS Property Solutions on soetanud kinnistud Tallinnas Mustamäel aadressil Sõpruse puiestee 153 ja Narvas, Tallinna maantee 7. Kauplus on plaanis ehitada ka aadressile Raadiku 11.

Tartus on MMS Property Solutions silma visanud krundile aadressil Anne 44.

Paari aasta jooksul plaanib Lidl leida Eestis kümme asukohta, et osta maad ja rajada kauplused. Igas tegutsemiskohas peaks olema vähemalt 20 000 elanikku. Eesti turust loodab Lidl endale võita umbes 5%.

Mai lõpus teatas Lidl üheksa esimese kaupluse avamisest USAs, vahendas MarketWatch. Poed tulevad Põhja-Carolina, Lõuna-Carolina ning Virginia osariikidesse. Poed teevad uksed lahti juba 15. juunil, tööle palgatakse 5000 inimest.

USA poemaastikul teevad ilma Walmart, Kroger ning Whole Foods. Konkurents on väga tihe ning arvukalt on ka kaupluste sulgemisi.

Eesti kontekstis on samuti räägitud Lidli tulekust põhjustatud võimalikust ühinemiste lainest, hinnasõjast ning vähemrentaablite kaupluste sulgemisest.

Loe Eesti kaupmeeste meelsusest ja plaanist üürihinda alla pressida SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474