7. juuni 2017

Stock-office kui traditsioonilise ettevõtluse kiirendi

Autor: Pixabay

Ridaladude ehk stock-office’ite turuletulekuga loodi start-up’idele sarnane kiirendis edukaks saamise võimalus ka traditsioonilistele väikeettevõtetele, kirjutas Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade maakler Kaarel Viik ettevõtte blogis.

Kasutades terminit “kiirendi”, peab Viik silmas seda, et läbi ajalise ja rahalise säästu, mis saavutatakse oma ettevõtte eriosade ühtse katuse alla paigutamisega, on võimalik ettevõtet operatiivsemalt juhtida ning arendada.

Kliendid, kes on arvutanud ja kõrvutanud praegusi ning homseid kulutusi, on öelnud, et tuues kokku oma lao-tootmise, esinduse ja administratiivse poole, on küll hakatud äripinna eest rohkem üüri maksma, kuid soodsamad ülalpidamiskulud katavad sellest vahest ära juba pea poole.

Need ettevõtjad, kes on otsustanud asja suuremalt ette võtta ning piltlikult öeldes lahendanud ära terve ettevõtte optimeerimisülesande, on avastanud, et teise poole näilisest lisakulust, ja veel enamgi, katab tööjõukuludelt kokkuhoitav raha.

Kokkuvõttes on stock-office´-äripind kiirendina just nagu üks muutuja ettevõtjate igapäevaselt lahendatavates optimeerimisülesannetes. Kooliõpilased saavad ülesannete eduka lahendamise eest positiivse hinde, ettevõtja aga suurema kasumi.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806