26. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Meedia kolib 2019 Zelluloosi kvartalisse

Eesti Meedia maja südalinna poolt vaadates.
Foto: Fausto Grupp
Endise tselluloositehase alale rajatava multifunktsionaalse kvartali esimeses etapis 2019 valmib Tartu maantee 80a/80b kinnistul ärihoone ASile Eesti Meedia, kontserni nimi võib tulla kõrgeimale kollasele ristkülikule.

"Tartu maantee on üks Tallinna peatänavaid. Suurepärane, kui linna sisenejat tervitab Eesti Meedia maja kui mõtestatud maailma sümbol," kommenteeris Fausto Capitali juhatuse liige Sven Mihailov täna pressiteate vahendusel. Zelluloosi kvartal ühendab sujuvalt toimivaks tervikuks äri- ja elupinnad, toidukohad ja väliruumi, minetamata sealjuures oma ajaloolist ilmet. Ajaloolistele hoonetele lisandub moodsaid detaile, nagu on näitels kollased ristkülikud.

Fausto peab üürnikega läbirääkimisi juba mõnda aega ka järgmiste hoonete kasutuselevõtuks. Olemasolevates hoonetes on ligikaudu 45 000 ruutmeetrit pinda, kuid ajaloolisi hooneid on lubatud mõningal määral ka laiendada. Pakkumises tulevastele üürnikele lubab Fausto, et ehitab kvartali keskele 328 kohalise parkimismaja. Peasissepääs jääb Zelluloosi kvartali südamesse, kuid kvartal avatakse juurdepääsuks ka otse Tartu maanteelt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474