26. juuni 2017

Eesti Meedia kolib 2019 Zelluloosi kvartalisse

Eesti Meedia maja südalinna poolt vaadates.
Autor: Fausto Grupp

Endise tselluloositehase alale rajatava multifunktsionaalse kvartali esimeses etapis 2019 valmib Tartu maantee 80a/80b kinnistul ärihoone ASile Eesti Meedia, kontserni nimi võib tulla kõrgeimale kollasele ristkülikule.

"Tartu maantee on üks Tallinna peatänavaid. Suurepärane, kui linna sisenejat tervitab Eesti Meedia maja kui mõtestatud maailma sümbol," kommenteeris Fausto Capitali juhatuse liige Sven Mihailov täna pressiteate vahendusel. Zelluloosi kvartal ühendab sujuvalt toimivaks tervikuks äri- ja elupinnad, toidukohad ja väliruumi, minetamata sealjuures oma ajaloolist ilmet. Ajaloolistele hoonetele lisandub moodsaid detaile, nagu on näitels kollased ristkülikud.

Fausto peab üürnikega läbirääkimisi juba mõnda aega ka järgmiste hoonete kasutuselevõtuks. Olemasolevates hoonetes on ligikaudu 45 000 ruutmeetrit pinda, kuid ajaloolisi hooneid on lubatud mõningal määral ka laiendada. Pakkumises tulevastele üürnikele lubab Fausto, et ehitab kvartali keskele 328 kohalise parkimismaja. Peasissepääs jääb Zelluloosi kvartali südamesse, kuid kvartal avatakse juurdepääsuks ka otse Tartu maanteelt.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474