20. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cinamon: T1 keskusesse tasub oodata midagi põnevat

T1 kaubanduskeskuse ehitusplaanid.
Foto: Andras Kralla
T1 Mall of Tallinna kokku ligi 12 000 ruutmeetrine meelelahutusala on äsja sõlmitud lepingu järel rohkem kui aasta enne keskuse avamist sisuliselt täidetud, teatas ettevõte.

Katusel merepinnast 120 meetrini ulatuv kogu Euroopas ainulaadne vaateratas, sees jalgpalliväljakust märksa suurem laste teadus- ja mänguala, kümned juba armastatud ja uued kohvikud-restoranid ning nüüd kobarkino, mille Cinamon Holding tahab kujundada oma tähtsaimaks ja moodsaimaks kinoks Tallinnas.

“Cinamon on usaldusväärne koostööpartner, keda koheselt innustas T1 Mall of Tallinna eesmärk pakkuda uues keskuses oma klientidele midagi seninägematut – uut taset kaubanduses- ja meelelahutuses,” selgitas keskuse arendaja AS Tallinna Moekombinaat juhatuse liige Allan Remmelkoor.

Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya märkis, et T1 Mall of Tallinna kobarkinost saab Balti- ja Põhjamaades laieneva kinoketi kõige tähtsam lüli Tallinnas. “Me teeme sinna pealinna moodsaima kino, sest Cinamoni eesmärk on olla alati innovaatiline,” lausus Tolstaya. “Millise kobarkino me T1 Mall of Tallinnasse täpselt rajame, see jääb veel saladuseks. Igal juhul tasub oodata midagi sama põnevat nagu 2014. aastal, mil me tõime Kosmose kinno esimese IMAXi kogu Balti ja Soome regioonis.”

Remmelkoor lisas, et kinokülastuste arv ning pere ja sõpradega väljas söömine on selges kasvutrendis. Seda hakkab turgutama ka ligi 7000 ruutmeetrine Skypargi meelelahutuskeskus.

Cinamon Holdingu kommertsdirektori Toomas Luhatsi sõnul on nad oma investeeringus T1 Mall of Tallinna enam kui kindlad. “Me ei saa kõrvale jääda keskusest, mis vaatab tulevikku ja millest saab Tallinna uus värav lennujaama, bussijaama ja Rail Balticu ristumisteel,” ütles Luhats. “T1 Mall of Tallinn Eestis ja REDI kaubanduskeskus Helsingi Kalasadamas Soomes on Cinamoni pere kaks kõige uuemat kino ja me suhtume nende ehitusse täie tõsidusega.” 

Peterburi maantee algusesse kerkiv T1 Mall of Tallinn avab oma uksed 2018. aasta sügisel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474