2. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trigon kolis pikalt tühjana seisnud uusarendusse

Trigon Property Developmenti juht Aivar Kempi koos ettevõtte nõukogu esimehe Joakim Heleniusega.
Foto: Andres Haabu
Juhatuse liige Aivar Kempi teatas börsile, et Trigon Property Development muutis nii juriidilist aadressi kui ka asukohta, milleks on nüüd Pärnu mnt 18.

Trigoni muud kontaktandmed jäävad samaks. Aadressimuudatus on kantud juba ka äriregistrisse.

Tallinnas Pärnu mnt 18 asuv uusarendus tuli üüriturule juba paar aastat tagasi. Algul vahendas büroopindade üüri Uus Maa, mille kaasabil sai maja mullu septembris uue omaniku.

Viimastel kuudel Pärnu mnt 18 ärimaja üüripindu vahendanud 1Partneri maakler Leelo Ratas ütles tänavu mais, et Tallinna kesklinna A+ klassi üüripindade ruutmeeter maksab keskmiselt 15-16 eurot kuus. Vanema kesklinna pinna eest küsitakse vähemalt 11 eurot ning vanalinna äripinna eest 8-9 eurot ruutmeetrist, kuna parkimine ja ligipääsetavus on vanalinnas muudest kesklinna asukohtadest kehvemad.

Ühesuunalised tänavad ja tasuta või soodsa hinnaga parkimiskohtade kibe puudus kummitab samas pea kõiki ärikinnisvara üürnikke Tallinna südalinnas.

Parkimisprobleemid võivad olla peamiseks süüdlaseks ka selles, et augustikuu alguse seisuga on Pärnu mnt 18 ärihoones välja üüritud vaid kaks pinda, esimesel ning viiendal korrusel. Üürile antud ruumide suuruseks on vastavalt 109 ja 194 ruutmeetrit. Kogu hoones on üüripinda üle 2200 ruutmeetri, mis jaguneb kuue korruse vahel. Igal korrusel saavad üürnikud kasutada maksimaalselt 440 ruutmeetrit. Korrust on võimalik ka väiksemateks kontoriteks tükeldada.

Sisekujunduse tegi Pärnu mnt 18 ärihoonele Arhitektuuribüroo Eek & Mutso, Madis Eek ja Kristel Jaanus. Hoone ehitas kinnisvaraarendusega tegelev TTP AS ning ehitus algas 2015 septembris. Vaatamata sellele, et maja on ammu valmis ning üürnikudki juba sees, ei ole Pärnu mnt 18 veel kasutusluba saanud.

Varem üüris Trigon umbes 500 ruutmeetri suurust pinda Viru väljaku ääres, millest osa oli antud allüürile.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474