9. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saario: kinnisvara on eakate pärusmaa

Soome börsihai Seppo Saario
Foto: Andras Kralla
Soome tuntuim investor Seppo Saario tutvustab Äripäevas lollikindlaid investeerimispõhimõtteid, mille kohaselt peaks noored panustama raha kinnisvarast riskantsematesse investeeringutesse.

Inimese riskivõtmise soov ja võime oleneb paljudest teguritest, Neist keskne on vanus, vahendas Juhan Lang Saario õpetussõnu. Noorepoolne investor tahab ja julgeb võtta riski. Vanem inimene, kellel on juba kogunenud vara, asetab rõhu selle säilitamisele loodetava tootluse arvel.

20aastaselt võid oma varast börsiaktsiatesse paigutada lausa 80%, ent 50aastaselt üksnes poole. Oma elukaare hilisemal perioodil, 70aastasena, on rahulikum paigutada põhiosa varast teistesse investeerimisobjektidesse, nagu kinnisvara, hoiused, obligatsioonid või kunstiteosed.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474