Nõlvak juhib Ülemiste Cityt veel kolm aastat

Margus Nõlvak
Margus Nõlvak

Ülemiste City linnakut arendava Mainor Ülemiste juhatuse esimehena jätkab Margus Nõlvak, kelle volitusi pikendas ettevõtte nõukogu järgnevaks kolmeks aastaks.

“Nõlvaku ambitsioonid ja nägemus linnaku arengusuundade kohta kattusid nõukogu ootustega, mistõttu oli tema jätkamine loogiline valik,” kommenteeris Mainor Ülemiste nõukogu esimees Guido Pärnits pressiteate vahendusel.

Enam kui 330 uuendusmeelse ettevõtte koduks olevas Ülemiste Citys kujunemas isetoimiv kogukond, omanäoline võrgustik, mis toetab linnaku ettevõtete äritegevust. “Meie ülesandeks on lähiaastatel jätkata nii füüsilise kui digitaalse keskkonna arendamist, mis võimaldavad lihtsustada liikmetevahelist infovahetust, koostööprojekte ja sünergia teket,” rääkis Nõlvak plaandest.

Nõlvak sai Mainor Ülemiste juhatuse esimeheks 2014. aastal, kuid ta on olnud Mainor Grupiga seotud juba aastast 2010, mil juhtis kontserni kuuluvat keskkonnaettevõtet Doranova Baltic.

Ülemiste City on Tallinna lennujaama kõrval asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud Baltimaade suurim teadmistel põhinev ärilinnak. 36 hektaril on välja ehitatud 120 000 ruutmeetrit üüritavat büroopinda, kus enam kui 330 ettevõttes töötab praegu 8000 inimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised