Nordecon ehitab kolmanda kuldsertifikaadiga maja

Unit City
Nordeconi tütarettevõtte ehitatav moodne büroomaja Kiievis

Nordeconi Ukraina tütarettevõte püstitab Kiievi Unit City tehnoparki 7korruselise energiasäästliku büroohoone, mis on Eesti ehitusettevõtjale kolmas LEED kuldsertifikaadi nõuetele vastav hoone.

Eurocon Ukraine TOV ning Kyiv Standartbud TOV sõlmisid 3,4 miljoni eurose lepingu büroohoone ekitamiseks, teatas Nordecon. Ehitus valmib järgmise aasta juunis.

Nordecon ehitab rajatavas tehnopargis maja aadressil Simii Khokhlovykh 8. Vastavus LEED kuldsertifikaadi nõuetele tähendab, et hoone järgib rangeid keskkonnasäästlikkuse, energiakasutuse ja sisekliima nõudeid.

„Unit City ambitsioon on luua midagi Google'i, Apple'i või Silicon Valley linnakute sarnast – 25 hektarile rajatakse Kiievi esimene innovatsioonilinnak, kuhu plaanitakse koondada innovaatilisi ettevõtteid, iduettevõtteid, riigiasutusi jne,“ kommenteeris Nordecon ASi juhatuse liige Priit Luman.

Uues büroohoones on valmides kokku pinda 6185 m2. Varasemalt on Nordecon rajanud LEED kuldsertifikaadi nõuetele vastava büroohoone Tallinnasse Ülemist City linnakusse ning on ehitamas teist samadele nõuetele vastavat 13korruselist büroohoonet samasse linnakusse.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised