15. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon ehitab kolmanda kuldsertifikaadiga maja

Nordeconi tütarettevõtte ehitatav moodne büroomaja Kiievis
Foto: Unit City
Nordeconi Ukraina tütarettevõte püstitab Kiievi Unit City tehnoparki 7korruselise energiasäästliku büroohoone, mis on Eesti ehitusettevõtjale kolmas LEED kuldsertifikaadi nõuetele vastav hoone.

Eurocon Ukraine TOV ning Kyiv Standartbud TOV sõlmisid 3,4 miljoni eurose lepingu büroohoone ekitamiseks, teatas Nordecon. Ehitus valmib järgmise aasta juunis.

Nordecon ehitab rajatavas tehnopargis maja aadressil Simii Khokhlovykh 8. Vastavus LEED kuldsertifikaadi nõuetele tähendab, et hoone järgib rangeid keskkonnasäästlikkuse, energiakasutuse ja sisekliima nõudeid.

„Unit City ambitsioon on luua midagi Google'i, Apple'i või Silicon Valley linnakute sarnast – 25 hektarile rajatakse Kiievi esimene innovatsioonilinnak, kuhu plaanitakse koondada innovaatilisi ettevõtteid, iduettevõtteid, riigiasutusi jne,“ kommenteeris Nordecon ASi juhatuse liige Priit Luman.

Uues büroohoones on valmides kokku pinda 6185 m2. Varasemalt on Nordecon rajanud LEED kuldsertifikaadi nõuetele vastava büroohoone Tallinnasse Ülemist City linnakusse ning on ehitamas teist samadele nõuetele vastavat 13korruselist büroohoonet samasse linnakusse.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474