Ruta Arumäe räägib kinnisvaraturu mullistumisest

Kinnisvarainvestor ja tuntud makroanalüütik Ruta Arumäe peab 28. septembril veebiloengu kinnisvaraturu mullistumise ohust.

Kas praegu on õige aeg kinnisvara osta või müüa? Ruta Arumäe lubab, et koolitus annab ülevaate näitajatest ja trendidest, mida jälgida kinnisvarainvesteeringute kavandamisel ning kinnisvara pikaajalisel majandamisel.

Taas on käes aeg, kus iga kuu toob kaasa uued rekordid kinnisvarahindades. Kas kinnisvarahindade tõus on kooskõlas majanduse seisuga või on kinnisvara hindade kasv liiga kiire? Millal on kinnisvarahinnad liiga kõrged? Millal võib öelda, et kinnisvaraturul on mull ja millal see lõhkeb? Millised on ohud, mis võivad viia kinnisvaramulli lõhkemisele?

Kui kinnisvarahinnad aina uusi rekordeid purustavad, tekitab see küsimusi nii kinnisvara ostjaile kui müüjaile. Ostjad on valiku ees, kas osta praegusel hinnatasemel või jääda ootama hinnalangust. Müüjad omakorda tahavad teada, kas ostujõud tuleb hindade tõusule järgi ning saaks pakkumist suurendada. Nad küsivad ühtlasi, kui palju uusi kortereid võiks veel ehitada, et kohalik turg need vastu võtaks.

Kuidas vastuseid leida ning milliseid näitajaid selleks jälgida, sellest räägime Kinnisvaruudised.ee esimeses veebiseminaris.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised