20. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Daljajev: lahkumisi põhjustavad suured egod

Maia Daljajev
Foto: Andras Kralla
Tuntud kinnisvarabüroode lagunemist ja uute büroode teket põhjustavad enamasti suured egod, kommenteeris Lahe Kinnisvara teket Colliersi elamispindade osakonna juht Maia Daljajev.

„Kinnisvarabürood on tegutsenud Eestis juba 25 aastat ja selle aja jooksul on hindajate ning maaklerite liikumisi, lahkumisi ja uute seltskondadega ühinemisi olnud sadu ja rohkem,“ ütles Daljajev.

„Miks liigutakse? On väga palju õnneotsijaid, kes ennast müüvad väga hästi, kuid tööd väga teha ei viitsi ja otsivaid vaid uut sooja kohta,“ selgitas ta. „Teist tüüpi liikujad on küll tublid töötegijad, kellel on ka väga suured egod.“

Daljajev lisas, et töökad, kuid suurte egodega hindajad ning maaklerid jäävad tihti tööandjaga peetavas võimuvõitluses alla. Seetõttu eraldutakse ning avatakse uue nime ja värvikombinatsiooni all oma kontor, kuid pakutava teenuse sisu ning kvaliteet jääb varasemaga võrreldes samaks.

Maia Daljajev on Lahe Kinnisvara loonud hindaja Virgo Laansoo endine ülemus Arco Vara päevilt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474