3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETKVLi haldushoonet asendab moodne büroo

Zenith ärimaja
Foto: 1Partner
Endisele ETKVLi haldushoone krundile Tallinna kesklinnas kerkib 6400-ruutmeetrise netopinnaga Zenith ärimaja, mis saab valmis 2017. aasta lõpuks.

Uus moodne büroohoone on kaheksakorruseline ja asub aadressil Narva mnt 7b, avaldas büroopindade vahendajaks võetud 1Parter Kinnisvara.

Kinnisvarakonsultandi Olga Plituse sõnul vana hoone lammutati. Asemele ehitatakse kahest korpusest koosnev kaasaegne ärimaja. Esimesel kahel korrusel olevad suurte vitriinakendega kaubandus- ja teenindusruumid on ebatavaliste viie meetri kõrguste lagedega. Kõrgematel korrustel on bürood ning 7. ja 8. tasemel lisaks büroodele ka kesklinna- ja sadamavaatega terrassid. Hoone kahte korpust teenindab kolm lifti.

Zenith ärimaja arhitekt on Martin Aunin, arendaja ja omanik NG Eesti, ehitab Nordlin Ehitus OÜ ning müüki nõustab 1Partner. Hoone valmib 2017. aasta lõpus ning esimesed rentnikud kolivad majja uue aasta esimesel poolel.

Ärimaja on üks neist Tallinna ärikinnisvara arendusprojektidest, mis on pikalt oma aega oodanud. Ehitusluba anti hoonele välja juba 2008. Ehitus läks aga lahti alles 2015, sest siis esitati ehitamise alustamise teatis.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474