3 oktoober 2017

ETKVLi haldushoonet asendab moodne büroo

Zenith ärimaja  Foto: 1Partner

Endisele ETKVLi haldushoone krundile Tallinna kesklinnas kerkib 6400-ruutmeetrise netopinnaga Zenith ärimaja, mis saab valmis 2017. aasta lõpuks.

Uus moodne büroohoone on kaheksakorruseline ja asub aadressil Narva mnt 7b, avaldas büroopindade vahendajaks võetud 1Parter Kinnisvara.

Kinnisvarakonsultandi Olga Plituse sõnul vana hoone lammutati. Asemele ehitatakse kahest korpusest koosnev kaasaegne ärimaja. Esimesel kahel korrusel olevad suurte vitriinakendega kaubandus- ja teenindusruumid on ebatavaliste viie meetri kõrguste lagedega. Kõrgematel korrustel on bürood ning 7. ja 8. tasemel lisaks büroodele ka kesklinna- ja sadamavaatega terrassid. Hoone kahte korpust teenindab kolm lifti.

Zenith ärimaja arhitekt on Martin Aunin, arendaja ja omanik NG Eesti, ehitab Nordlin Ehitus OÜ ning müüki nõustab 1Partner. Hoone valmib 2017. aasta lõpus ning esimesed rentnikud kolivad majja uue aasta esimesel poolel.

Ärimaja on üks neist Tallinna ärikinnisvara arendusprojektidest, mis on pikalt oma aega oodanud. Ehitusluba anti hoonele välja juba 2008. Ehitus läks aga lahti alles 2015, sest siis esitati ehitamise alustamise teatis.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806