4. oktoober 2017

Shishi saab Noblessnerisse oma maja

Autor: kinnisvarauudised.ee
20. sünnipäevaks koondab tuntud Eesti sisekujundusfirma Shishi kogu oma tegevuse Noblessneri sadamalinnakus aadressil Peetri 3 rekonstrueeritavasse endisesse allveelaevade akutsehhi, kuhu tuleb nii sisustuskaupade tootmine kui ka esindussalong.

Shishi maja nime kandma hakkavat ajaloolist Noblessneri allveelaevatehase akumulaatoritsehhi iseloomustavad tööstusarhitektuur, kõrged laed ja katedraali mõõdus aknad. Hoone on läbimas põhjalikku renoveerimist.

Shishi loojate ning omanike Mart Haberi ja Taivo Pilleri sõnul oli sarikapidu nende jaoks märgilise tähendusega.

„Oleme olnud 19 aastat Viimsis erinevates kohtades laiali, firma kahekümnendaks sünnipäevaks koondame kõik Shishi tegevused ühe katuse alla,“ kirjeldas Haber firma tulevikuplaane. Siiani tegeles Shishi vaid projekti- ja hulgimüügiga, kuid uues asukohas avatakse 2018. aasta kevadel näidistesaalis suur Shishi kauplus, kuhu on oodatud igaüks.

Lisaks paljudele tuntud kaubamajadele müüvad Shishi kaupu ka lille- ja disainipoed üle maailma. Tänavu on Shishi eksportinud toodangut juba 60 riiki. Firma teeb koostööd ka selliste maailma mainekamate kaubamärkidega nagu Chanel, Printemps ja Lafayette.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474