27 oktoober 2017

Kes on kes: Georg Merilo

Georg Merilo  Foto: erakogu

Tippläbirääkija Georg Merilo annab Ärikinnisvara halduse konverentsil kinnisvaraga seotud ettevõtjatele nõu, kuidas isikliku elu keerdkäikude tõttu võlgade küüsi sattunud töötajaid põgenemast hoida ja musta palka nõudvaid tööotsijaid ametlikku palka saama veenda.

16-aastase tippläbirääkimiste kogemusega ekspert ja -koolitaja Georg Merilo on õpetanud sadu inimesi, sh poliitikuid, juhte ja ettevõtjaid korrastatult mõtlema ning sellega läbirääkimistel võimalikult häid tulemusi saavutama.

Vaata 2017. aasta Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT.

Georg teab, kuidas kohtutäiturid võlglasi jälitavad ning oskab selgitada, mida jälitatavad tunnevad, millised probleemid neil seoses ametliku töö ja palgaga on. Ta annab nõu, kuidas tark tööandja saab võlglaste kannatusi ning kiusatusi leevendada ja järjest napimaks jäävaid vabu töökäsi lõputust põgenemisest säästa.

Kutseühingu Läbirääkijate Gild asutanud Georg unistab läbirääkimiste õppe viimisest Eesti gümnaasiumide ja kutsekoolide programmi, et noored oleks otsuste ja kokkulepete sõlmimisel konkurentsivõimelised juba enne täiskasvanuea saatuslikke valikuid. Esimese koolina võttis läbirääkimiste õppe sel sügisel oma tunniplaani Vändra gümnaasium, kus Georg nüüd läbirääkimise nippe õpetab.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806