27. oktoober 2017

Piiride nihutamisest ette valmistatava turvaseadusega

Eimar Veldre
Autor: siseministeerium
Siseministeeriumi korrakaitse- ja kriminaalpoliitika osakonna nõunik Eimar Veldre räägib ärikinnisvara halduse konverentsil, kuidas uus turvaseadus piire nihutab ning mida see ehituse ja kinnisvara korrashoiu valdkonna ettevõtjaile kaasa toob.

Eimar Veldre on siseministeeriumis töötanud juba üle nelja aasta. Neist viimased kolm aastat on ta analüüsinud eraturvateenuse regulatsiooni ja valmistanud ette uut turvaseadust. Nii räägib Einar ka oma Ärikinnisvara halduse konverentsil just kavandatavatest muudatustest turvateenuste reguleerimisel. Tema ettekandest saab konverentsil osaleja teada, mis on peamised muudatused, millised on sisevalve ja turvateenuse piirid ning millised on ettevõtja valikud oma vara turvamisel praegu ja tulevikus.

Vaata 2017. aasta Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474