27. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piiride nihutamisest ette valmistatava turvaseadusega

Eimar Veldre
Foto: siseministeerium
Siseministeeriumi korrakaitse- ja kriminaalpoliitika osakonna nõunik Eimar Veldre räägib ärikinnisvara halduse konverentsil, kuidas uus turvaseadus piire nihutab ning mida see ehituse ja kinnisvara korrashoiu valdkonna ettevõtjaile kaasa toob.

Eimar Veldre on siseministeeriumis töötanud juba üle nelja aasta. Neist viimased kolm aastat on ta analüüsinud eraturvateenuse regulatsiooni ja valmistanud ette uut turvaseadust. Nii räägib Einar ka oma Ärikinnisvara halduse konverentsil just kavandatavatest muudatustest turvateenuste reguleerimisel. Tema ettekandest saab konverentsil osaleja teada, mis on peamised muudatused, millised on sisevalve ja turvateenuse piirid ning millised on ettevõtja valikud oma vara turvamisel praegu ja tulevikus.

Vaata 2017. aasta Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474