1. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendaja: halduse konverents andis kasulikku teavet

Anton Nikitin
Foto: erakogu
See on kinnisvaraarendajale kasulik ja ärikinnisvara arendajale lausa kohustuslik sündmus, ütles Ärikinnisvara halduse konverentsi kohta sellel osalenud kinnisvaraarendaja Eco Advice juht Anton Nikitin.

„Kuna Eco Advice tegeleb rohkem elukondliku kinnisvara arendusega, oli minu jaoks huvitav kuulda trendidest ärikinnisvara halduse valdkonnas, nt tarkadest lahendustest, mis ajaga jõuavad ka elukondliku kinnisvarasse,“ rääkis Nikitin Kinnisvarauudised.ee-le Ärikinnisvara halduse konverentsile järgneval päeval.

Nikitin tõi välja, et energiatõhususe väljakutsed on ärikinnisvaras ja elukondlikus kinnisvaras üldjoontes sarnased. Arendajad seisavad seal silmitsi vaid teatud erinevustega. Ärikinnisvara halduse aktuaalsed teemad on praegu suunatud lõpptarbija ehk üürnike töötajate rahulolule ja arendustegevuse efektiivsusele. „Samad eesmärgid ja väljakutsed on ka elukondliku kinnisvara arendajal,“ märkis ta.

„Usun, et ärikinnisvara arendajale see on üldse must to visit (kohustuslik – toim) üritus, kuna arutatakse erinevate valdkondade – halduse trendide, energiatõhususe, üürilepingute ja kindlustusega seotud probleeme. Kõik need puudutavad otseselt ärikinnisvara arendaja igapäevast tööd,“ ütles Nikitin.

Vaata toimunud konverentsi kava ja kõiki teemasid ning esinejaid SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474