1. november 2017
Jaga lugu:

Arendaja: halduse konverents andis kasulikku teavet

Anton Nikitin  Foto: erakogu

See on kinnisvaraarendajale kasulik ja ärikinnisvara arendajale lausa kohustuslik sündmus, ütles Ärikinnisvara halduse konverentsi kohta sellel osalenud kinnisvaraarendaja Eco Advice juht Anton Nikitin.

„Kuna Eco Advice tegeleb rohkem elukondliku kinnisvara arendusega, oli minu jaoks huvitav kuulda trendidest ärikinnisvara halduse valdkonnas, nt tarkadest lahendustest, mis ajaga jõuavad ka elukondliku kinnisvarasse,“ rääkis Nikitin Kinnisvarauudised.ee-le Ärikinnisvara halduse konverentsile järgneval päeval.

Nikitin tõi välja, et energiatõhususe väljakutsed on ärikinnisvaras ja elukondlikus kinnisvaras üldjoontes sarnased. Arendajad seisavad seal silmitsi vaid teatud erinevustega. Ärikinnisvara halduse aktuaalsed teemad on praegu suunatud lõpptarbija ehk üürnike töötajate rahulolule ja arendustegevuse efektiivsusele. „Samad eesmärgid ja väljakutsed on ka elukondliku kinnisvara arendajal,“ märkis ta.

„Usun, et ärikinnisvara arendajale see on üldse must to visit (kohustuslik – toim) üritus, kuna arutatakse erinevate valdkondade – halduse trendide, energiatõhususe, üürilepingute ja kindlustusega seotud probleeme. Kõik need puudutavad otseselt ärikinnisvara arendaja igapäevast tööd,“ ütles Nikitin.

Vaata toimunud konverentsi kava ja kõiki teemasid ning esinejaid SIIT.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee