2. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Notarite koja juhiks sai Merle Saar-Johanson

Merle Saar-Johanson
Foto: Notarite koda
Notarite koja üldkoosolekul valiti järgnevaks kolmeks aastaks uus eestseisus, millega seoses sai koja uueks juhiks Tallinna notar Merle Saar-Johanson ning asejuhiks Tallinna notar Anne Saaber.

Eestseisuse liikmeteks valiti Tallinna notar Erki Põdra, Tartu notar Andrus Ruul, Viljandi notar Kersti Kulla, Jõhvi notar Andrei Lõssenko ning Kuressaare notar Gerda Pitk, teatas Notarite koda.

Uue eestseisuse juhina alustav Merle Saar-Johanson on töötanud Tallinna notarina ligi 18 aastat.

"Minu sooviks on pöörata notariaadi nägu rohkem avalikkuse poole, inimesi juriidilistes küsimustes harida, potentsiaalsete ohtude eest hoiatada ning ühtlasi tagada ühiskonnas usaldus ja turvatunne notarite suhtes," kommenteeris Merle Saar-Johanson edasisi samme.

"Iga klient peab lahkuma notari juurest tundega, et tema aeg on hästi ja raha targalt kasutatud. Oluline on, et inimene saab enamat kui vaid tehingu tõestamine – ta peab saama vastuse kõigile küsimustele, ka nendele, mida ta ehk küsida ei oskagi, aga mille olulisusele oskab notar tema tähelepanu juhtida," lisas Saar-Johanson.

Notariaadiseaduse kohaselt on kõik notarid Notarite koja liikmed. Praegu tegutseb Eestis 91 notarit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474