28. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektrilevi korraldas suurhanke elektritöödele

Foto: Elektrilevi
Elektrilevi otsib rahvusvahelise riigihankega neljaks aastaks elektritööde raamlepingu partnereid kuude Eesti piirkonda. Hankemaht ulatub koos kasutatavate materjalidega 45 miljoni euroni.

Sellise suurusega hange on Elektrilevi andmetel erakordne, sest kunagi varem ei ole nad nii palju erinevat liiki töid ühe raamlepingu alla koondatud. Elektritööde partnereid otsitakse Ida- ja Lääne-Virumaal, Järvamaal, Raplamaal, Hiiumaal ja Saaremaal ning Harjumaa idaosas. Partnerid hakkavad likvideerima elektrivõrgu rikkeid, läbi viima plaanilisi liinihoolduse ning elektrivõrgu remondi- ja ehitustöid.

Rikete arv on Elektrilevi võrgus vähenenud nelja aasta taguse ajaga võrreldes ligikaudu kaks korda. Tänavu on oktoobri lõpu seisuga registreeritud 10 600 riket.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474