28. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gardest avab müügipinna Rohelises Pargis

Uus aianduskeskus Rohelises Pargis.
Foto: Gardest
Baltimaade suurim kodu- ja aianduskeskus Gardest pani nurgakivi Tartu piiril asuvasse Rohelisse Parki, kus plaanib müügipinna avada juba 2018 aprillis.

Eestis uudse, kuid IKEA-le sarnaneva kontseptsiooniga keskuses on müügipinda 9000 ruutmeetrit, projekti maksumus ulatub ligikaudu 6 miljoni euroni. Lisaks tuleb kodu- ja aianduskeskuse juurde 180-kohaline parkla ning 150-kohaline restoran.

Ehitustöid teevad Mapri Ehitus OÜ ja Thermoflor B.V. Siselahendused on välja töötanud DeHaanRetail Supportgroep B.V.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474