28. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PZU annab nõu ehitusriskide maandamiseks

PZU vastutuskindlustuse riskijuht Argo Argel ja ehitusriskide kindlustuse riskijuht Priit Levertand räägivad 11. detsembril toimuval veebiseminaril ehitaja vastutuskindlustusest riigihanke kontekstis.

Vastutuskindlustuslepingu sõlmimisel on sageli probleemiks, et hanketingimused eiravad tegelikke vastuskindlustuse põhimõtteid. Seetõttu ei ole kindlustusandjal ja -võtjal võimalik alati hanke korraldaja soove järgida.

Argo Argel ja Priit Levertand selgitavad kindulustuse ja ehitusseadustikust tulenevaid vastutse nüansse veebiseminaril, kuhu saab registreeruda SIIT.

Veebiseminar on jälgitav nii lauaarvutist, tahvelarvutist kui ka nutitelefonist ning registreerujatele nädala jooksul järelkuulatav.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474