11. detsember 2017

Pro Kapital muutis Tondil arendusplaane

Autor: Tallinna planeeringute register
Pro Kapitali gruppi kuuluv Tondi Kvartal tegi detailplaneeringu ümber nii, et Tondi sõjaväelinnakusse kavandatud äri- ja eluotstarbega hoonete asemele saab ehitada vaid korterelamuid.

Alale uue detailplaneeringu koostamise tingis vajadus moodustada väiksemad krundid ning määrata kruntidele elamumaa sihtotstarve, teatas Raepress. Uue planeeringuga kavandatakse alale 15 asemel 10 korterelamut ning arvestades, et piirkond on kujunemas pigem elurajooniks, ei ole otstarbekas sinna kavandada osalist ärifunktsiooni.

Tondi Kvartali detailplaneeringuala asub Marsi, Sõjakooli, Sammu ja Seebi tänava vahelises kvartalis ning hõlmab 2,41 ha suuruse maa-ala. Kinnistu täpne aadress on praegu Seebi 24a. Detailplaneering algatati 2014. aasta sügisel ja see jõudis nüüd vastuvõtmiseni. Ümbruskonnas on koostamisel mitmeid teisigi detailplaneeringuid.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474