11. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pro Kapital muutis Tondil arendusplaane

Foto: Tallinna planeeringute register
Pro Kapitali gruppi kuuluv Tondi Kvartal tegi detailplaneeringu ümber nii, et Tondi sõjaväelinnakusse kavandatud äri- ja eluotstarbega hoonete asemele saab ehitada vaid korterelamuid.

Alale uue detailplaneeringu koostamise tingis vajadus moodustada väiksemad krundid ning määrata kruntidele elamumaa sihtotstarve, teatas Raepress. Uue planeeringuga kavandatakse alale 15 asemel 10 korterelamut ning arvestades, et piirkond on kujunemas pigem elurajooniks, ei ole otstarbekas sinna kavandada osalist ärifunktsiooni.

Tondi Kvartali detailplaneeringuala asub Marsi, Sõjakooli, Sammu ja Seebi tänava vahelises kvartalis ning hõlmab 2,41 ha suuruse maa-ala. Kinnistu täpne aadress on praegu Seebi 24a. Detailplaneering algatati 2014. aasta sügisel ja see jõudis nüüd vastuvõtmiseni. Ümbruskonnas on koostamisel mitmeid teisigi detailplaneeringuid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474