Pro Kapital muutis Tondil arendusplaane

Seebi 24a
Seebi 24a

Pro Kapitali gruppi kuuluv Tondi Kvartal tegi detailplaneeringu ümber nii, et Tondi sõjaväelinnakusse kavandatud äri- ja eluotstarbega hoonete asemele saab ehitada vaid korterelamuid.

Alale uue detailplaneeringu koostamise tingis vajadus moodustada väiksemad krundid ning määrata kruntidele elamumaa sihtotstarve, teatas Raepress. Uue planeeringuga kavandatakse alale 15 asemel 10 korterelamut ning arvestades, et piirkond on kujunemas pigem elurajooniks, ei ole otstarbekas sinna kavandada osalist ärifunktsiooni.

Tondi Kvartali detailplaneeringuala asub Marsi, Sõjakooli, Sammu ja Seebi tänava vahelises kvartalis ning hõlmab 2,41 ha suuruse maa-ala. Kinnistu täpne aadress on praegu Seebi 24a. Detailplaneering algatati 2014. aasta sügisel ja see jõudis nüüd vastuvõtmiseni. Ümbruskonnas on koostamisel mitmeid teisigi detailplaneeringuid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised