11. detsember 2017

Pro Kapital muutis Tondil arendusplaane

Autor: Tallinna planeeringute register

Pro Kapitali gruppi kuuluv Tondi Kvartal tegi detailplaneeringu ümber nii, et Tondi sõjaväelinnakusse kavandatud äri- ja eluotstarbega hoonete asemele saab ehitada vaid korterelamuid.

Alale uue detailplaneeringu koostamise tingis vajadus moodustada väiksemad krundid ning määrata kruntidele elamumaa sihtotstarve, teatas Raepress. Uue planeeringuga kavandatakse alale 15 asemel 10 korterelamut ning arvestades, et piirkond on kujunemas pigem elurajooniks, ei ole otstarbekas sinna kavandada osalist ärifunktsiooni.

Tondi Kvartali detailplaneeringuala asub Marsi, Sõjakooli, Sammu ja Seebi tänava vahelises kvartalis ning hõlmab 2,41 ha suuruse maa-ala. Kinnistu täpne aadress on praegu Seebi 24a. Detailplaneering algatati 2014. aasta sügisel ja see jõudis nüüd vastuvõtmiseni. Ümbruskonnas on koostamisel mitmeid teisigi detailplaneeringuid.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474