13. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koda: Aasta notari tiitli pälvis Tarvo Puri

Tarvo Puri
Foto: Andras Kralla
Notarite koda tunnustas silmapaistva tegevuse eest notar Tarvo Puri aasta notari tiitliga.

Tallinna notar Tarvo Puri on panustanud ühiskonna juriidilise kirjaoskuse parandamisse kirjutades harivaid artikleid. Ta algatas ka notarite avatud uste päeva traditsiooni ja paistis silma aktiivse seisukohtade avaldamisega notariaadi tegevust puudutavates küsimustes.

Aasta teo tunnustuse pälvis e-apostilli kasutuselevõtt ning uue apostilliregistri käivitamine tänavu detsembris. E-apostilli projekti eestvedajateks on Robin Lõo, Katrin Sepp ning Kaitti Persidski.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474