Üle poole MotorCenterist juba üürnikke täis

YIT Ehitus rajab Tallinna piirile Peetrisse uudse kontseptsiooniga MotorCenteri teenuskeskuse, kust autoomanik saab ühest kohast kõik vajalikud teenused. Rohkem kui pooltele esimese keskuse pindadest on juba teenusepakkujad leitud, avaldas arendaja.

Uus keskus hakkab paiknema Tallinn-Tartu maantee ääres ja avatakse järgmise aasta suvel.

YIT Ehituse juhatuse esimees Margus Põim ütles: „Taoline kontseptsioon on Eesti oludes uudne, sest seni on autoteenustele spetsialiseerunud ettevõtted asunud killustatult erinevates kohtades.“ Põim lisas, et MotorCenter võiks olla teerajajaja nö autokaubamajade tekkimises.

MotorCenterisse tuleb kokku 3700 ruutmeetrit üüripindu 8-11 erinevale üürnikule. Korraga saab keskuses teenindada 20-30 autot.

Põhiteenuste valikul on põhimõte, et sarnaste teenuste pakkujaid oleks vaid üks. Nõnda kindlustatakse kliendile see, et keskuses saab tarbida võimalikult laia spektrit autoalaga seotud teenuseid. MotorCenteri üks olulisemaid keskpunkte on tehnoülevaatus.

MotorCenter on Soomes välja töötatud edukas kontseptsioon. Põhjanaabrite juures tegutseb sellisel põhimõttel autode teenuskeskusi juba 12 ning need on klientide seas populaarsed.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised