3. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raskustes Stockmann müüb kinnisvara

Foto: Äripäev
Kauplustekett Stockmann plaanib müüa Helsingis kinnisvara, mille väärtust hinnatakse 100 miljoni euro ligi.

Stockmanni Helsingi ja Peterburi kinnisvara võimalik müük aitaks võlgades ettevõtet, mis on kolm kvartalit järjest kahjumit näidanud, vahendas Äripäev Reutersit.

Kinnitamata andmetel on Stockmann otsinud juba pikemat aega ostjat ka Eestis asuvale kinnisvarale.

Novembris võttis Stockmann 650 miljoni euro eest laenu, pantides selleks pea kogu oma kinnisvara. Praegu on ettevõtte aktsia hind tõusnud üle 6 protsendi, 4,6 euro tasemele. Aastaga on aktsia hind kukkunud pea 40 protsenti.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474