5 jaanuar 2018

Elering suunab krüptoraha taastuvenergiasse

Taavi Veskimägi  Foto: Andres Haabu

Süsteemihaldur Elering ühendas tarkvõrgu platvormiga Estfeed krüprorahal toimiva kaubandusplatvormi WePower, et aidata kaasa investorite raha suunamisele roheenergia tootmisse.

Elering teatas kokkuleppe sõlmimisest plokiahela tehnoloogial põhineva WePoweriga, mis saab pilootprojekti käigus Estfeedilt energiatootmise tunniandmed. Projekti eesmärk on testida lahendust, mis võimaldab investoreil paigutada raha taastuvenergia tootmisse kogu maailmas.

„Süsteemihaldurina on Eleringi huvi tekitada võimalused innovatsiooniks energeetikas, kõrvaldades barjäärid turule sisenemiseks,“ kommenteeris Eleringi juht Taavi Veskimägi. “Rahvusvaheline huvi Eleringi tarkvõrguga liitumise vastu toetab meie eesmärki olla energiasüsteemide digitaliseerimise eestvedaja Euroopas ning arendada järgnevatel aastatel tarkvõrgu platvormi Eestist väljapoole.”

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806