5. jaanuar 2018

Elering suunab krüptoraha taastuvenergiasse

Taavi Veskimägi
Autor: Andres Haabu

Süsteemihaldur Elering ühendas tarkvõrgu platvormiga Estfeed krüprorahal toimiva kaubandusplatvormi WePower, et aidata kaasa investorite raha suunamisele roheenergia tootmisse.

Elering teatas kokkuleppe sõlmimisest plokiahela tehnoloogial põhineva WePoweriga, mis saab pilootprojekti käigus Estfeedilt energiatootmise tunniandmed. Projekti eesmärk on testida lahendust, mis võimaldab investoreil paigutada raha taastuvenergia tootmisse kogu maailmas.

„Süsteemihaldurina on Eleringi huvi tekitada võimalused innovatsiooniks energeetikas, kõrvaldades barjäärid turule sisenemiseks,“ kommenteeris Eleringi juht Taavi Veskimägi. “Rahvusvaheline huvi Eleringi tarkvõrguga liitumise vastu toetab meie eesmärki olla energiasüsteemide digitaliseerimise eestvedaja Euroopas ning arendada järgnevatel aastatel tarkvõrgu platvormi Eestist väljapoole.”

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806