5. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elering suunab krüptoraha taastuvenergiasse

Taavi Veskimägi
Foto: Andres Haabu
Süsteemihaldur Elering ühendas tarkvõrgu platvormiga Estfeed krüprorahal toimiva kaubandusplatvormi WePower, et aidata kaasa investorite raha suunamisele roheenergia tootmisse.

Elering teatas kokkuleppe sõlmimisest plokiahela tehnoloogial põhineva WePoweriga, mis saab pilootprojekti käigus Estfeedilt energiatootmise tunniandmed. Projekti eesmärk on testida lahendust, mis võimaldab investoreil paigutada raha taastuvenergia tootmisse kogu maailmas.

„Süsteemihaldurina on Eleringi huvi tekitada võimalused innovatsiooniks energeetikas, kõrvaldades barjäärid turule sisenemiseks,“ kommenteeris Eleringi juht Taavi Veskimägi. “Rahvusvaheline huvi Eleringi tarkvõrguga liitumise vastu toetab meie eesmärki olla energiasüsteemide digitaliseerimise eestvedaja Euroopas ning arendada järgnevatel aastatel tarkvõrgu platvormi Eestist väljapoole.”

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474