Elari Tamm teeb Arco Varas karjääri

Elari Tamm
Elari Tamm

Arco Vara kontserni juhi Tarmo Silla nõunikuna alustanud ja seejärel Tallinna kinnisvarabürood juhtinud Elari Tammest sai Arco Vara kinnisvarabüroo tegevjuht.

„Soovisin anda kinnisvarabüroole uue hoo ja juhi, kellel on nii oskusi, tahet kui ka aega sellele pühenduda. Eesti kinnisvarabüroo on viimase kahe aasta jooksul kasvanud poolteist korda ning ootused selle juhtimisele kasvavad samuti,“ kommenteeris Sild pressiteate vahendusel.

Arco Vara kinnisvarabüroosid majandava Arco Real Estate juhatusse kuulub alates 2015. aastast vaid Tarmo Sild. Praeguse seisuga on selle Arco Vara tütarfirma nõukogus kolm inimest, kelleks on Hillar-Peeter Luitsalu, Kert Keskpaik ja Kersti Tumm.

Elari Tamm on kinnisvaravaldkonnas tegutsenud 14 aastat. Pikka aega kuulus ta kinnisvaraärimees Jaanus Lauguse kõrval Uus Maa Kinnisvarabüroo omanikeringi ja tegeles Uus Maas nii elukondliku kinnisvara müügi, uute maaklerite väljaõpetamise kui ka elamispindade osakonna juhina.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised