10 jaanuar 2018

Elari Tamm teeb Arco Varas karjääri

Elari Tamm  Foto: Egon Enula, kutseline hindaja, Arco Vara Tall

Arco Vara kontserni juhi Tarmo Silla nõunikuna alustanud ja seejärel Tallinna kinnisvarabürood juhtinud Elari Tammest sai Arco Vara kinnisvarabüroo tegevjuht.

„Soovisin anda kinnisvarabüroole uue hoo ja juhi, kellel on nii oskusi, tahet kui ka aega sellele pühenduda. Eesti kinnisvarabüroo on viimase kahe aasta jooksul kasvanud poolteist korda ning ootused selle juhtimisele kasvavad samuti,“ kommenteeris Sild pressiteate vahendusel.

Rakendusliku kõrgharidusega Elari Tamm on lõpetanud Eesti metodisti kiriku teoloogilise seminari ja peab kinnisvarabüroo tegevjuhi ameti kõrvalt palvekoosolekuid ning jumalateenistusi Tallinna nelipüha koguduses Eelim. Tamme juhtimisel toimub järgmine palvekoosolek 24. jaanuaril ja jumalateenistus 28. jaanuaril. Eelimi palvekoosolekud on muudetud kinniseks.

Arco Vara kinnisvarabüroosid majandava Arco Real Estate juhatusse kuulub alates 2015. aastast vaid Tarmo Sild. Praeguse seisuga on selle Arco Vara tütarfirma nõukogus kolm inimest, kelleks on Hillar-Peeter Luitsalu, Kert Keskpaik ja Kersti Tumm.

Elari Tamm on kinnisvaravaldkonnas tegutsenud 14 aastat. Pikka aega kuulus ta kinnisvaraärimees Jaanus Lauguse kõrval Uus Maa Kinnisvarabüroo omanikeringi ja tegeles Uus Maas nii elukondliku kinnisvara müügi, uute maaklerite väljaõpetamise kui ka elamispindade osakonna juhina.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806