ISS sai Balti riikides uue juhi

Anastasia Roehrig
Anastasia Roehrig

Alates 1. jaanuarist on ISS Baltikumi uueks juhiks Anastasia Roehrig. ISS Venemaa ja Baltikumi senine juht Priit Paiste siirdub juhtima ISSi Ida-Euroopa lõuna klastrit.

Seni ISSis Balti riikide ja Venemaa finantsjuhi kohustusi täitnud Roehrigi juhtimisalasse jäävad nii ISSi Balti riikide kui ka Venemaa üksused, teatas kinnisvara korrashoiu ettevõte. Enne ISSiga liitumist 2017. aasta oktoobris töötas Roehrig finantsjuhina Saksamaal Manpoweris. Tal on juhtivaudiitori kogemused ka Ernst & Young’is nii Moskvas kui Londonis.

ISSi Ida-Euroopa lõuna klastrisse kuuluvad Tšehhi, Slovakkia, Ungari, Sloveenia, Rumeenia ja Bulgaaria. Priit Paiste on varem juhtinud ISSi Ungari üksust. ISSi kontsernis töötab Paiste alates 2007. aastast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised