10. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ISS sai Balti riikides uue juhi

Anastasia Roehrig
Foto: Helo Tamme, ISS Uus-Meremaa personalijuht
Alates 1. jaanuarist on ISS Baltikumi uueks juhiks Anastasia Roehrig. ISS Venemaa ja Baltikumi senine juht Priit Paiste siirdub juhtima ISSi Ida-Euroopa lõuna klastrit.

Seni ISSis Balti riikide ja Venemaa finantsjuhi kohustusi täitnud Roehrigi juhtimisalasse jäävad nii ISSi Balti riikide kui ka Venemaa üksused, teatas kinnisvara korrashoiu ettevõte. Enne ISSiga liitumist 2017. aasta oktoobris töötas Roehrig finantsjuhina Saksamaal Manpoweris. Tal on juhtivaudiitori kogemused ka Ernst & Young’is nii Moskvas kui Londonis.

ISSi Ida-Euroopa lõuna klastrisse kuuluvad Tšehhi, Slovakkia, Ungari, Sloveenia, Rumeenia ja Bulgaaria. Priit Paiste on varem juhtinud ISSi Ungari üksust. ISSi kontsernis töötab Paiste alates 2007. aastast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474