12. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO: suurim tule kahju 150 000 eurot

Foto: Pixabay
Varakahjudest olid ERGO jaoks 2017. aastal suuremad juhtumid seotud eluhoonete põlengutega.

Paaril juhul ületab eeldatav kahju suurus tulekahjude korral 150 000 euro piiri, avaldas kindlustusselts. Palju pahandust tegi ka augustis üle Eesti liikunud torm, mille tulemusel sai kahjustada nii elu- kui ka tööstushooneid.

ERGO kindlustusselts hüvitas 2017. aastal Eestis 27,4 miljoni euro eest kahjukindlustuse ning 4,1 miljoni euro ulatuses elukindlustuse kahjusid. Kokku teatati kindlustusseltsile möödunud aastal 28 490 kahjujuhtumist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474