16. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara24 värbas tuntud tippjuhi

Paavo Heil
Foto: Äripäev
Ekspress Grupi kinnisvaraportaali asub juhtima Paavo Heil, teatas kinnisvarafirmade ja Ekspress Grupi ühine portaal Kinnisvara24.ee.

Endine CV Keskuse juht ja Brandemi asutaja juhib alates 15. jaanuarist Ekspress Grupi ja kinnisvarafirmadele kuuluva osaühingu Sadaüksteist asutatud kinnisvaraportaali Kinnisvara24.ee

Osaühing Kinnisvarakeskkond, mis haldab portaali Kinnisvara24.ee, asutati möödunud aasta suvel Ekspress Grupi ja kinnisvarabüroodele kuuluva Sadaüksteist poolt. Ekspress Grupile kuulub 49 protsenti ja kinnisvarabüroodele 51 protsenti ettevõtte osadest. Kinnisvara24.ee on üks Eesti suurimaid kinnisvaraportaale.

Ettevõtte uus tegevjuht Paavo Heil on varasemalt juhtinud CV Keskuse tööportaali, käivitanud Eestis ainulaadse tööandja turunduse agentuuri Brandem ning omab mitmekülgset kogemust nii juhi, ettevõtja kui turundajana. Paavo on EBS Executive MBA programmi vilistlane ning EBSi kraadiõppe nõukogu liige.

„Kinnisvaraportaalide seas on konkurents pikka aega sisuliselt puudunud. Kinnisvara24.ee korrastab olukorda kinnisvaraportaalide turul ja loob uuesti konkurentsi,“ lubas Heil. „See on ka põhjus, miks kinnisvara24.ee tulekut on nii maaklerite, kinnisvarabüroode, kinnisvara otsijate kui ka eraisikutest kuulutajate poolt juba ammu oodatud.“

Praegu käivad veel arendustööd, kuid kinnisvaraportaal paneb vahepealsetel kuudel maha võetud sisu peagi tagasi veebi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474