27. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riik müüb Nõmmel valitsuse residentsi

Kaare 6/8, endine Vabaduse pst 95 hoone.
Foto: Riigi Kinnisvara
Riigi Kinnisvara pani 500 000 eurose alghinnaga avalikule enampakkumisele kunagise valitsuse residentsi aadressil Kaare tee 6/8.

4537-ruutmeetrise kinnistu endine aadress on Vabaduse pst 95 ja sellel asub kaks omavahel maaaluse tunneliga ühendatud maja. Ühe maja suletud netopind on 102,7 ruutmeetrit ning ning teise maja suletud netopind 571,1 ruutmeetrit.

Kinnistul paikneb ka kaks välibasseini. Mõlemad majad vajavad täielikku renoveerimist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474