4. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Käärid kulude ja tulude vahel?

Et selgust tuua rekonstrueerimise ja hoone ülalpidamise kulude ning kinnisvaratehingute hinna koosmõjudesse, kutsusime kogemusi ning tähelepanekuid jagama erinevate valdkondade esindajad.

Äripäeva kinnisvarakonverentsi kinnisvaratehingute hinna aruteluringis osalevad ja elukondliku ning ärikinnisvara turu erinevusi lahkavad Adaur kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark, Uus Maa Kinnisvarabüroo elamispindade tegevjuht Kristi Djomin, ERI Kinnisvara kutseline hindaja Andres Teder ning Done Haldus tegevjuht Janek Hintsov.

Aruteluringi modereerib Tõnu Toompark.

Vaata Äripäeva kinnisvarakonverentsi kava SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474