10. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HKP parandab töötajate olmetingimusi

HKP juhid tähistasid korraga nii sarikapärja mahavõtmist kui ka nurgakivi panekut.
Foto: kinnisvarauudised.ee
Suvel Tallinna kesklinnast Magasini tänavalt Rae valda Allika teele ehitatavasse uude hoonesse koliv kinnisvara korrashoiufirma HKP saab üheaegselt võimaluse tegevust laiendada kui parandab ka töötajate olmetingimusi.

HKP omanik Ergi Enok ütles kinnisvarauudised.ee-le, et investeeringud uude hoonesse ulatuvad 2 miljoni euro kanti. Ehitustööd viib läbi Kaamos Ehitus.

Allika teele kerkivasse 2000-ruutmeetrisesse majja kolib nii HKP kontor, ladu kui ka kogu tehnikapark. Nagu varasemalt, jätkab HKP kinnisvara korrashoiuteenuse kõrval tehnika pesemist ja hooldamist. Autopesulasse mahuvad sisse sõitma ka suuremamõõtmelised masinad, sh bussid.

Erinevalt varasemast asukohast, kus töötajate olmetingimused olid tagasihoidlikud, on uues hoones töötajatele nii avarad riietusruumid, saunad kui ka muud mugavused. Seni, kuni ühistranspordi lõpppeatusest Peetri Selveri juures pääseb HKP uude asukohta kas jalgsi või oma sõidukiga, korraldab ettevõte töötajate transpordi.

Kuna uus hoone ehitatakse mõningase varuga, annab HKP 450 ruutmeetrit kontori- ja laopinda üürile.

HKP pälvis mullu 2016. aasta majandustulemuste põhjal Äripäeva kinnisvara korrashoiu ettevõtete edetabelis esikoha. Loe pikemalt SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474