15 veebruar 2018

Soodushind 15.02 õhtuni

Martin Käerdi  Foto: Ellex Raidla

Ellex Raidla partneri ning õigusteaduste doktori Martin Käerdi seminarile kinnisvarast ja õigusest saab soodushinnaga registreerida neljapäeva, 15.02 õhtuni.

Justiitsministeeriumi eraõiguse talituse endine juht Martin Käerdi on praegu Eesti üks tuntumaid tsiviil- ja äriõiguse spetsialiste. 22. veebruaril (vt täpsemalt SIIT) lahkab Käerdi kümmet praktikas enim levinud probleemi ärikinnisvara müügi- ja üüritehingutes.

Koolitusel räägib Käerdi kinnisvaralepingute ettevalmistamisest ja sõlmimisest, sh tavapärasematest ohtudest, riskidest ja vigadest üürilepingutes ning kuidas neid vältida, samuti sellest, mida tuleb silmas pidada üürilepingu erakorralise ülesütlemise korral. Ta vaatleb ka sale & leaseback tehingute võimalusi ja ohte ning seda, kuidas ärikinnisvara müügiks ette valmistada.

Seminar annab väärt nõu nii kinnisvaraomanikele, vahendajatele kui ka üürnikele. Näiteks õpetab Käerdi, mida peaksid üürnik ja üürileandja üürilepingust lugema ning sealt otsima. Käerdi räägib ühtlasi sellest, mida soovib ärikinnisvara ostja näha ja kuidas saab müüja kinnisvara tehinguks ette valmistades seda tagada.

 

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806