15. veebruar 2018

Soodushind 15.02 õhtuni

Martin Käerdi
Autor: Ellex Raidla
Ellex Raidla partneri ning õigusteaduste doktori Martin Käerdi seminarile kinnisvarast ja õigusest saab soodushinnaga registreerida neljapäeva, 15.02 õhtuni.

Justiitsministeeriumi eraõiguse talituse endine juht Martin Käerdi on praegu Eesti üks tuntumaid tsiviil- ja äriõiguse spetsialiste. 22. veebruaril (vt täpsemalt SIIT) lahkab Käerdi kümmet praktikas enim levinud probleemi ärikinnisvara müügi- ja üüritehingutes.

Koolitusel räägib Käerdi kinnisvaralepingute ettevalmistamisest ja sõlmimisest, sh tavapärasematest ohtudest, riskidest ja vigadest üürilepingutes ning kuidas neid vältida, samuti sellest, mida tuleb silmas pidada üürilepingu erakorralise ülesütlemise korral. Ta vaatleb ka sale & leaseback tehingute võimalusi ja ohte ning seda, kuidas ärikinnisvara müügiks ette valmistada.

Seminar annab väärt nõu nii kinnisvaraomanikele, vahendajatele kui ka üürnikele. Näiteks õpetab Käerdi, mida peaksid üürnik ja üürileandja üürilepingust lugema ning sealt otsima. Käerdi räägib ühtlasi sellest, mida soovib ärikinnisvara ostja näha ja kuidas saab müüja kinnisvara tehinguks ette valmistades seda tagada.

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474