14. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, mis toimus Äripäeva kinnisvara&shykonverentsil

Hetk Tõnu Toompargi juhitud aruteluringist.
Foto: Karli Saul
Valisime galeriisse Äripäeva kinnisvarakonverents 2018 parimad fotod.

Ärikinnisvarale keskendunud sündmusel osales tänavu 130 inimest. Konverentsi üheks pärliks oli kinnisvaraanalüütiku Tõnu Toompargi juhitud arutelu, kus osalejad rääkisid oma kogemustest ning avaldasid arvamust, kuidas mõjutavad kinnisvara korrashoid ja hoonete rekonstrueerimine kinnisvara tehinguhindu. Vaatluse all olid samal ajal ka elukondliku ja ärikinnisvara turu hinnaerinevused.

Traditsiooniks kujunenud konverentsi tänavust kava ja esinejaid võid vaadata SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474