16. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City avas 470-kohalise parkimismaja

Lõõtsa 11 parkimismaja
Foto: Tiit Mõtus
Lõõtsa tn 11 viiekorruselises parkimismajas on 12000m² pinda ning seal jagub kohti 470 autole. Technopolis Ülemiste AS investeeris parkimismaja ehitusse 4,2 miljonit eurot.

„Lõõtsa parkimismaja valmimisega oleme sammu lähemal plaanile muuta Ülemiste City seest autovabaks, rohelisemaks ja mugavamaks,“ kommenteeris Technopolis Ülemiste ASi juht Gert Jostov.

„Parkimismajadeta hõivaksid autod üle mõistuse suure osa linnaku pindalast,“ tõdes parkimismaja ehitanud Nordecon Betooni juht Mait Rõõmusaar.

Ülemiste Citys töötab praegu ca 8000 inimest ning uute büroohoonete valmimisega lisandub sel aastal linnakusse veel ligi 2000 töökohta. Lõõtsa parkimismaja ehitati paralleelselt uue Lõõtsa tn 12 büroohoonega.

Uus parkimismaja asub linnaku lennujaamapoolses küljes ja sinna pääseb nii Lennujaama tänava kui ka uue Lõõtsa läbimurde kaudu. Parkimismaja valmimine võib vähendada Ülemiste keskuse parkla koormust, kui osa lennujaama suundujaist jätavad sõidukid uude unikaalse asukohaga parkimismajja.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474