16. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valitsus tegeleb tühjenevate korterelamutega

Foto: Pixabay
Valitsuse liikmed arutasid kabinetinõupidamisel kahaneva rahavastikuga piirkondade elamumajanduse ümberkorraldamist, et tulla toime tühjenevate korterelamutega.

Kaalutakse nii lisatoetusi, regulatiivseid muudatusi kui ka näidisprojekti elluviimist, avaldas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium. Toimivate korteriühistutega korterelamud plaanitakse rekonstrueerida ja kasutusest välja langenud kortermajad lammutada.

Ühtlasi kavandab rahandusministeerium kui riigile loovutatud korterite haldaja järgmiste aastate kulud riigieelarves.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474