2. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tsaariaegne üürimaja omandab algse otstarbe

Juurdeveo 14 üürimaja hoovi poolt.
Foto: Matson Kinnisvara
Tallinnas Kitseküla asumis Juurdeveo tänaval saab kaugloetavate arvestite ja vastupidavate siseviimistlusmaterjalidega uue hingamise 25 korteriga ajalooline üürimaja.

Juurdeveo 14 maja ehitati 1912. aastal üürimajaks. Rekonstrueerimisel taastatakse puitmaja algne funktsioon ja lisatakse kaasaegsed mugavused. Maja eripäraks on läbi kahe korruse paiknevad väikekorterid suuruses 18-44 m2. Kasutatakse ajastutruid materjale ja siseviimistluslahendusi, säilitades võimalikult palju algseid elemente. Tänavu rekonstrueeritakse ka kogu Juurdeveo tänav, mis parandab ümberkaudset elukeskkonda.

“Oleme uhked, et saame taastada ajalooga maja kunagise hiilguse ja jääda truuks selle algsele funktsioonile üürimajana,” kommenteeris Scandium Kinnisvara ja Matson Kinnisvara tegevjuht Maido Lüiste.

Selle aasta lõpuks valmiva Juurdeveo 14 arendajaks on, mis on väikekorterite ja üüripindade arendamisele, haldamisele ning väljaüürimisele spetsialiseerunud Matson Kinnisvara.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474