2. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volkswagenite kodu sai nurgakivi

Nurgakivi panek
Foto: Vintselle
Volkswageni uus müügi- ja teeninduskeskus sai 1. märtsil nurgakivi, hoone valmib aasta lõpuks.

Tallinna piirile, Tartu mnt 165 ehitatav kahekorruseline ja 5 392 m2 suuruse pinnaga autode müügi- ja teeninduskeskus on Eesti suurim ning Balti riikide modernseim Volkswageni esindus. Ehituse kasutajaks on Volkswageni ametlik edasimüüja Eestis, Møller Auto Baltic. Ehitab NOBE ning projekti juhib Mølleri pikaajaline koostööpartner Vintselle.

“Eesti näol on tegemist Baltikumi suurima autoturuga ning soovime seetõttu tugevdada siin ka Volkswageni brändi esindatust,” kommenteeris Møller Auto Ülemiste tegevjuht Tarvi Hirv.

Volkswagen 2025+ strateegia kohaselt saab Møller Auto Ülemiste uuest müügi- ja teeninduskeskusest teine esindus Eestis, mille väljapanek ja teenindusvõimekus hõlmab ka hübriid- ja elektriautosid. Uue strateegia järgi plaanib Volkswagen tuua aastaks 2025 turule enam kui 30 elektrisõidukit ja saada maailma juhtivaks säästlike sõidukite pakkujaks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474