Volkswagenite kodu sai nurgakivi

Volkswageni salong
Nurgakivi panek

Volkswageni uus müügi- ja teeninduskeskus sai 1. märtsil nurgakivi, hoone valmib aasta lõpuks.

Tallinna piirile, Tartu mnt 165 ehitatav kahekorruseline ja 5 392 m2 suuruse pinnaga autode müügi- ja teeninduskeskus on Eesti suurim ning Balti riikide modernseim Volkswageni esindus. Ehituse kasutajaks on Volkswageni ametlik edasimüüja Eestis, M¸ller Auto Baltic. Ehitab NOBE ning projekti juhib M¸lleri pikaajaline koostööpartner Vintselle.

“Eesti näol on tegemist Baltikumi suurima autoturuga ning soovime seetõttu tugevdada siin ka Volkswageni brändi esindatust,” kommenteeris M¸ller Auto Ülemiste tegevjuht Tarvi Hirv.

Volkswagen 2025+ strateegia kohaselt saab M¸ller Auto Ülemiste uuest müügi- ja teeninduskeskusest teine esindus Eestis, mille väljapanek ja teenindusvõimekus hõlmab ka hübriid- ja elektriautosid. Uue strateegia järgi plaanib Volkswagen tuua aastaks 2025 turule enam kui 30 elektrisõidukit ja saada maailma juhtivaks säästlike sõidukite pakkujaks.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised